Wie ben ik

Ik ben Arjan van Nijkerk en ben meerdere malen gediplomeerd en gecertificeerd als therapeut. Ik woon in Geleen en ben naast mijn baan als manager bij een bank gestart met een eigen praktijk. Ik was al lang op zoek naar wat anders, iets wat me ligt en iets waar ik anderen mee kan helpen.

 

Bij toeval kwam ik in 2018 in aanraking met hypnose en hypnotherapie. In eerste instantie dacht ik niets voor mij... zweverig gedoe maar niets bleek minder waar.

 

Ik ben inmiddels achter gekomen dat heel veel problemen in ons onderbewustzijn ontstaan en daar ook goed op te lossen zijn. Zowel mentale problemen als fysieke problemen.

 

Ik ben zelfs zo enthousiast geraakt dat ik zelf de opleidingen tot internationaal register hypnotherapeut ben gaan doen en heb daarnaast inmiddels ook een aantal master classes gedaan om op die manier mijn toolkit uit te breiden en voor veel problemen een passende oplossing kan bieden. 

 

Het geeft me een enorm goed gevoel om mensen te kunnen helpen met zowel fysieke als mentale problemen waar eerder geen oplossing voor leek