Wat is Yager-Therapie®?

Yager-Therapie® is een therapievorm die ook gebruik maakt van hypnotische technieken maar voor deze therapie is het niet nodig om onder hypnose te gaan. Deze Therapie leent zich dan ook uitstekend voor mensen die om wat voor reden dan ook niet onder hypnose willen of kunnen gaan. Wat deze therapie verder bijzonder maakt is dat deze gericht is om alle achterliggende oorzaken van het probleem op te lossen. Dit kan zelfs zonder dat het probleem wordt gedeeld met de therapeut en dan ook nog in een relatief kort tijdsbestek.

 

De therapie is ruim 40 jaar geïntroduceerd door dr. Edwin K. Yager Ph.D. Hij doceerde als professor aan de medische faculteit van de universiteit van San Diego te Californië. Volgens Dr. Yager bezitten wij als mens over mentale vaardigheden die ver over de grenzen gaan van het huidig denken. Hij stelde dat wij over de mogelijkheden beschikken om onszelf zowel mentaal als psychisch volledig te genezen. Dit door te communiceren met het onderbewustzijn via een deel van het brein wat Dr. Yager het “Centrum” of hoger bewustzijn noemt. Dit “Centrum” is in staan om alle oorzaken van het probleem op te sporen in het onderbewustzijn en deze te corrigeren.

 

Aangezien Dr. Yager een wetenschapper was heeft hij veel onderzoek gedaan en ook onafhankelijk onderzoek en studies laten doen naar de werking van Yager-Therapie®. Hieruit blijkt dat veel cliënten baat hebben bij deze therapie. De resultaten van deze onderzoeken zijn vastgelegd en openbaar gemaakt.

 

Opmerkelijke resultaten zijn ook behaald bij patiënten met Parkinson en beginnende Alzheimer. Uiteraard claimen we hier niet dat elke patiënt met deze verschijnselen te helpen is maar wat zou het mooi zijn als we ook deze categorie patiënten verlichting kunnen bieden.

 

Vast staat dat veel ziekte-symptomen ontstaan zijn uit een ophoping van emotionele en ingrijpende gebeurtenissen die gedurende ons verdere leven versterkt zijn. Hier bewijst zich het nut van de Yager Therapie®. Zoals dr. Yager zegt: “er is geen enkele andere therapievorm die ik ken, die zo effectief en efficiënt is als de Yagarian Therapy (Eng)”.

  

In de ons omringende landen zoals Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk al breed toegepast, wordt de Yager-Code door vele therapeuten (en niet alleen hypnotherapeuten) met verbluffende resultaten ingezet. Begeleiders, coaches en therapeuten op verschillende werkgebieden integreren deze techniek dan ook in de door hun aangeboden therapievormen.

 

Meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aan. Heb je een vraag dan kan je deze ook stellen via het contactformulier. Of kijk op de officiële Yager-Therapie® site.