Behandelingen

Veel problemen zowel mentaal als fysiek hebben een oorzaak in het onderbewustzijn. Deze problemen zijn dan ook goed te behandelen door de problemen aan te pakken in dat onderbewustzijn. Om veranderingen aan te brengen in het onderbewustzijn zijn verschillenden behandelmethoden waarbij hypnose en hypnotherapie wel de bekendste zijn.

 

Hypnotherapie is ook bij uitstek een therapie die goed met andere behandelvormen te combineren is. Door deze combinatie worden namelijk niet alleen de oorzaken aangepakt waar men zich van bewust is maar ook eventuele onbewuste oorzaken. Door verschillende elementen van behandelingen te combineren en af te stemmen op het individu is de kans veel groter dat er een blijvende verandering wordt gerealiseerd. Daarnaast hangt de keuze van de behandelmethode natuurlijk ook af van het probleem of klacht en natuurlijk ook van wat het beste bij jou past. 

Meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aan. Heb je een vraag dan kan je deze ook stellen via het contactformulier